Det svenska AOR-bandet Eclipse, kanske mest kända från melodifestivalen med låten Runaways släppte vid midnatt (natten till idag) sin nya singel United. Nu meddelar bandet via sin facebook att låten också utgör den officiella låten för Dreamhack Showdown.

Dreamhack Showdown är en CS-turnering där lagen enkom består av kvinnor. Bandet slår således ett slag för jämställdhet tillsammans med Dreamhack genom att stödja denna turnering som är den första i sitt slag att erbjuda likvärdiga prispotter som för herrarna.

Eclipse är något av en favorit för mig personligen, sammarbetet med Dreamhack är således bara grädden på moset. Låten finner ni på länken ovan och den är väl värd åtminstone ett par lyssningar!

Previous articleÅrets besvikelser 2018
Next articleRyzen 3000-serien är äntligen här, och AMD är sannerligen redo att lägga beslag på dina besparingar!

Kommentera