Allt sedan jag införskaffade mig en Nintendo Switch strax efter jul har den fått åka med på allsköns resor. Dels mitt pendlande i jobbet men också under semestern. Så vad spelar jag denna sommar? De hetaste sommarspelen ser du nedan.

My friend Pedro

My friend pedro släpptes för blott ett par veckor sedan men har enligt utgivaren Devolver Digital sålt mer än 250 000-kopior. Merparten av dessa troligen till Nintendo Switch. Det verkar således som att svenskarna i DeadToast Entertainment, vilka står bakom utvecklingen av titeln, har tagit världen med storm. Det är också relativt enkelt att förstå varför.

My friend Pedro är simpelt till sitt upplägg, skjut ihjäl allt som rör sig, men spelas snarast som ett pusselspel och påminner till sin struktur mycket om Trials. Den som kan stå ut med att kontrollen är något bråkig och grafiken något lågupplöst borde således köpa och testa. Det är väl värt sin prislapp om drygt 200 kronor.

Att mörda med stil…

HOB Definitive Edition

Hob släpptes redan under 2017 till PC och PS4 och hyllades då som en frisk fläkt i ett annars ganska grått och kargt spellandskap. Den definitiva versionen till Switch känns sällan särskilt definitiv, då bilduppdatering ofta är våldsamt låg och upplösningen våldsamt instabil, men denna Zelda-klon har sin charm och och fungerar väl som mysigt tidsfördriv en kylig sommarkväll på altanen. Om du gillar Zelda och har 200 kronor över borde du således göra dig själv en tjänst och införskaffa denna pärla. Om du fortsatt tvekar finns dessutom ett demo på E-shopen.

Bildskönt, om än något lågupplöst!
Previous articleRadeon Navi är äntligen här – men de nya AMD-korten är inget som du borde köpa!
Next articleSå kom det äntligen – efter mycket om och men – Nvidia RTX 2070 Super!

Kommentera