Infinity Ward startar om Modern Warfare-serien med ett spel kallat just Modern Warfare. Att starta om serier genom att ge de samma namn som originalspelet har varit något av en trend allt sedan Tomb Raider varför den som ämnar prata eller skriva om spel fått vänja sig att likt med Nvidias Titan X-serie sätta prefix efter namnen. Titan X(p) ger oss således Tomb Raider (2012) och nu Modern Warfare (2019).

Ja, jag säger fel i videon. Modern Warfare (2019) släpps den 25 oktober och inte i november. Nära nog kan jag tycka…

Modern Warfare (2019) är sannerligen en omstart av serien innehållandes en sprillans ny grafikmotor vilken Infinity Ward lagt flera år på att utveckla. Utöver det vankas det mer taktiskt och realistiskt gameplay med ett lägre tempo. I videon nedan får du ta del av allt vi vet om Modern Warfare (2019) såhär långt.

Det första gameplayet från Modern Warfare (2019) visades upp redan i maj. Då fanns det dock bara videomaterial från spelets singleplayer att tillgå. För ett par veckor sedan visades multiplayerläget Gunfight upp och nu i torsdags var det dags för det stora multiplayer avslöjandet. Ett utspritt avslöjande av spel är nu mera standard i branschen, räkna således med att vi kommer att få se mer från Modern Warfare (2019) innan det släpps den 25 oktober 2019. Vem vet, kanske kommer såväl du som jag att ha möjlighet att spela betatestet redan i september.

Efter denna artikels skapande har en del ny info kommit. Multiplayer i Modern Warfare (2019) har spellägen om 6v6, 10v10, 20v20 samt ett nytt grepp kring spelläget Ground Wars för mer än 100 spelare. Något Battle Royale verkar det dock inte bli. Förutom det ovanstående kommer spelet också att stödja crossplay mellan samtliga format. Spännande nyheter för alla som gillar Call of duty med andra ord. Just det. Det blir heller inget season pass!

Previous articleNhl 20 – allt vi vet såhär långt!
Next articleFar Cry New Dawn – recension!

Kommentera