Battlefield V spelas allt som oftast ett par gånger i veckan hemma hos mig. Det trots att spelet, såväl som utvecklaren Dice, haft det tufft alltsedan före spelet ens lanserades. I tisdags lanserade Dice så äntligen den nya banan Marita. Varför jag i detta klipp spelar ett par matcher på den nya banan och samtidigt passar på att berätta om Battlefield V:s brokiga historia och vad jag tycker om spelet såhär långt.

Allt gameplay i videon är i glorious 4k och har fångats på min spelrigg innehållande en Ryzen 1700-processor samt ett Nvidia RTX 2070 Super.

Det finns fler nya banor på horisonten till Battlefield V, bland annat en remake på klassikern Metro. Det finns således stor chans att ni kommer höra min ljuva stämma prata om Battlefield V fler gånger under hösten.

Metro i nytappning kommer såklart bli oerhört smaskigt. Räkna med intryck så snart banan släpps.
Previous articleFar Cry New Dawn – recension!
Next articleMetro Exodus – videorecension!

Kommentera