Star Wars Battlefront II har fått rejält med uppdateringar sedan lanseringen i november 2017. Nu har EA presenterat en roadmap för slutet av detta året.

Battlefront II från svenska Dice fick som bekant rejält med ris när det lanserades för sitt sätt att hantera progression (den var uppbyggd kring mikrotransaktioner).

Allt sedan lanseringen har EA och Dice försökt bättre på Battlefront II:s rykte genom att lansera nytt innehåll. För en tid sedan tillkom förutom en rad hjältekaraktärer också en rad nya banor. Snart är det dags igen.

Redan i september vankas det en ny bana Felicia. Därefter kommer också ett nytt pve-spelläge och ett läge kallat instant action som är en slags singleplayervariant på capital supremacy. Till vintern blir det dessutom material baserat på den kommande och för den senaste trilogin avslutande filmen Rise of the skywalker.

Battlefront II är gratis för alla som har EA Acess till både PC, PS4 och Xbox One. För den som inte är medlem går spelet att inhandla för ibland så lite som en femtiolapp. I min titt på spelet som kom för ett par veckor sedan konstaterade jag att det var en stabil shooter med långt mer innehåll än vad en kan förvänta sig för en så blygsam prislapp.

Previous articleDeath Stranding – förvirringen är total efter gamescomuppvisningen (video)!
Next articleAtt sälja saker på blocket och hur det är en konst att vara en god köpare…

Kommentera