Under förra veckan gick Gamescom 2019 av stapeln i tyska Köln. Ett av spelen som visades upp var Crystal Dynamics, kända från Tomb Raider-serien, Marvel Avengers. Spelet visades visserligen för första gången redan på E3 men då bara i trailerform och de enda som fick se gameplay den gången var utvalda medlemmar av spelpressen. Spelet var dock spelbart på golvet på Gamescom och nu har Square Enix också släppt en gameplaytrailer. Låt oss ta en titt.

Spelet som har fått en hel del kritik för hur dess karaktärer designats ser i klippet nedan allt annat än spännande ut. Inte minst hänger jag upp mig på scenerna där Hulken klättrar. Klättrandet och förstörelsen av omgivningarna ser helt ut att sakna tyngd. Vidare finns en scen där Hulken hoppar från en hög höjd och slår ner i marken mot ett gäng fiender. Fiender som alla dras in i exakt samma animation när de ska ställa sig upp.

I gameplayet får vi se ett uppdrag på golden gate bron i vilket vi spelar som totalt fem olika karaktärer. Uppdraget är ett av spelets första uppdrag och fungerar också som en tutorial. Uppdraget avslutas med en bossfight modell standard som också den ser oerhört medelmåttig och otroligt ospännande ut. Det är dock relativt länge kvar tills spelet släpps och kanske kan Crystal Dynamics lyckas skapa en modern klassiker – trots allt.

Upplägget ska i det färdiga spelet snarare likna Destiny är Tomb Raider men ändå innehålla innehåll för såväl solospelaren som den som spelar tillsammans med andra.

The definition of medelmåttighet!

Hur tycker du att Marvels Avengers verkar – är du sugen?

Previous articleBattlefield 3 – och varför det är det bästa spelet i serien (video)!
Next articleControl – videorecension!

Kommentera