Min historia med Telenor går långt tillbaka. Faktum är att jag varit användare av deras tjänster allt sedan tidiga tonåren. De tre senaste gångerna jag stått i begrepp att teckna nytt abonnemang har jag sneglat mot andra operatörer men utan att orka ta steget. Denna gången gjorde jag dock slag i saken och signade upp mig på ett nytt abonnemang med Tre. Denna deal förde med sig den goda nyheten att jag också fick en ny telefon – en Razer Phone 2 – vilken jag packar upp idag!

Razer kan det här med förpackningar och för en lådnörd som jag är detta ren magi. Ren magi!
Även med första fliken öppen riktigt njuter jag. Med i förpackningen var också ett personligt – nåväl – brev från Razers grundare. Bra skit!
Med det personliga meddelandet ur vägen visar sig dagens huvudperson. Razer Phone 2. Rejält snygg även med plasten kvar på!
Jag var bara tvungen att ta en bild till…
Med telefonen ute i det fria kan konstateras att den är stor. Riktigt stor!
Baksidan är i glas, fronten i metall precis så som en vill ha det. Razer Phone 2 har verkligen känslan av en premiumprodukt!
Previous articleControl – videorecension!
Next articleSpelen jag inte hann spela, men som du borde spela! – Augusti 2019

Kommentera