Den alltjämt hatade speltjänsten Epic Games Store bjuder varje månad, vecka – eller vad det nu är – på gratis spel. Gratis är alltid gott och denna veckan är spelen trevligare än vanligt. Du kan nämligen just nu ladda ner samtliga spel i Arkham-serien gratis. Trevligt va?

Ibland säger en bild mer än tusen ord…

Eller ja. Samtliga och samtliga. Samtliga spel i serien som är utvecklade av Rocksteady i alla fall. Warner Bros och Rocksteady anser nämligen fortsatt att Arkham Origins vilket egentligen var det tredje spelet i serien inte tillhör serien alls då det utvecklades av en annan utvecklare, nämligen Splash Damage tillsammans med Warner Bros Montreal.

Utöver samtliga spel i Batman Arkham-serien så är även spelen i Batman Lego-serien gratis att ladda ner. Även dessa är tre till antalet. Tyvärr bygger inte dessa spel på den fullständigt briljanta Lego Batman-filmen. Förvänta er således inte en uppsjö av allmänt suspekta vuxenskämt utan mer barnvänlig underhållning.

Spelen hittar du på Epic Games Store. Launchern kan du, om du inte redan har den installerad, hitta på länken nedan!

https://www.epicgames.com/store/en-US/download

Previous articleModern Warfare (2019) – nu kan du ladda ned den öppna betan!
Next articleDen hittills bleka spelhösten – mina samlade recensioner!

Kommentera