Dice öppnade i förra veckan locket till nästa theater of war i Battlefield V. Som vi visste sedan tidigare är det nu äntligen dags för armerikanerna att göra intåg i Battlefield V, och de tar oss såklart till Stilla havet. Även om allt detta var väntat så går det inte blunda för hur sju helsikes het trailern för war in the pacific verkligen är. Häng med när jag talar om varför!

Hur tröttsamt det än är att skriva det för den typ miljonte gången så har det varit tufft för dig Dice alltsedan Battlefield V först visades upp. Trailern till spelet är en av de mest nedtummade någonsin, kanske endast slagen av typ Justin Bieber och Infinite Warfare, det säger inte lite det.

Den nya trailern för War in the Pacific är dock allt som ursprungstrailern inte var. Grafiken är vrålsnygg, settingen är autentisk och fokuset ligger på grymma explosioner, fordon och ja klassiska Battlefield-element. Fanbasen till Battlefield är bland branschens mest konservativa. Kanske för att de ursprungliga spelen var så in i helsikes bra. Och War in the Pacific kittlar verkligen Battlefield-nerven något enormt.

Vad sägs om den här djungeln då? Snygg tycker jag. Riktigt snygg.

På menyn står utöver amerikaner, japaner ett flertal nya vapen, fordon och outfits såklart också nya banor. Närmare bestämt tre till antalet. En av dessa är dessutom en fanfavorit nämligen Wake Island. De första två banorna Pacific Storm och Iwo Jima släpps redan den 1 november och senare under december lanseras Wake Island.

Hjälteklasserna som fanns i Battlefield 1 fick som bekant inte följa med till Battlefield V, det tillsammans med att fordonen fortsatt är något en spawnar in i gör att det varit tunt med saker att plocka upp på slagfältet i BFV, men inte så länge till. På de nya banorna finns nämligen två stycken battle pickups dels en katana, som ser grym ut i trailern, samt en eldkastare.

Iwo Jima ser ruskigt snygg ut. Den svarta sanden som kontrasterar mot det grönskande landskapet och den soliga himmeln gör banan till en ruskigt läcker sådan.

Timingen för War in the Pacific kunde verkligen inte ha varit bättre. Strax före lanseringen av Modern Warfare (2019) kast Dice ur sig en av spelvärldens bästa trailers någonsin och gjuter nytt liv i ett spel som alltsedan lanseringen kännts halvljummet. Jag är toktaggad inför släppet 1 november. Det borde även du vara – för även om du inte äger BFV så kan du testa spelet gratis under den kommande helgen!

Previous articleModern Warfare (2019) känns svalt, riktigt svalt!
Next articleModern Warfare (2019) – recension!

Kommentera