Föregående helg spelade jag, och många andra, som förbokat Call of Duty Vanguard den öppna stängda (förvirrande, ja) betan exklusivt på Playstation 5. Denna helg slår den verkligt öppna betan upp portarna, fast dock först under lördagen. Redan nu kan du som förbokat spelet på någon av plattformarna dock köra den öppna stängda betan – ja, även den öppna betan inleder med att vara stängd – av denna helg.

Det vankas spelande på fem olika kartor: Champion Hill, Gavutu, Red Star, Eagle’s Nest och Hotel Royal. I spellägena Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination, Search & Destroy, Champion Hill och Patrol.

Viss progression följer med från betan till huvudspelet, i vart fall för den som når nivå 20. Om du känner dig osäker på om betan är värd att förära med hårdiskplats kan du med fördel spana in min video där jag kort och gott recenserar förra helgen stängda öppna beta. Vi syns eventuellt på slagfältet imorgon lördag 19.00.

Previous articleCrysis Remastered
Next articleDeathloop har prestandaproblem, men problemet är inte det du tror…