Under gårdagskvällen firade THQ-Nordic 10 år med en jubileums-stream där man visade upp en radda nya spel. Streamen var på förhand annonserad som timmeslång, men varade egentligen endast i en dryg halvtimme. Under kvällen visades bland annat uppföljaren till Outcast från 1999 Outcast 2 upp, därutöver visade utgivaren upp spel som SvampBob Fyrkan The Cosmic Shake och Destroy All Humans 2. Frågan till dig är således levde streamen upp till förväntningarna?

Hiss eller diss på THQ-Nordics 10 års jubileum?

Destroy All Humans! 2 – Reprobed: 

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Outcast 2 – A New Beginning

Jagged Alliance 3

Superpower 3

MX vs. ATV: Legends

ELEX II

Expeditions: Rome

Previous articleSvampBob Fyrkant Cosmic Shake utannonserat!
Next articleLost in Random – vilse i pannkakan!

Kommentera