Många med mig har troligen sett fram emot Kena Bridge of Spritis det Zelda-inspirerade äventyrsspelet från debutanterna på Ember labs. Spelet skulle ursprungligen har släppts redan i våras men sköts fram till augusti. Bara för att åter skjutas upp och för att nu då släppas idag den 21 september 2021. Om det är bra vet varken du eller jag än – dock – då recensionsembargot förefaller ha satts till just idag. För egen del ska jag börja spela så snart jag kan ikväll för att sedan återkomma med ett betyg i slutet på veckan.

Om du som jag är sugen råder jag dock dig att hålla koll på Metacritic – kanske är bristen på tidigare recensioner ett oroväckande tecken om spelets kvalitet. Kanske är det de inte.

Under den senaste veckan har det dock dykt upp en del nyheter kring spelet. Bland annat att det förärats med ett så kallat ”photo-mode” vilket låter en som spelare skapa snygga bilder direkt ur spelmotorn.

Utöver photo-mode har spelet också lanseringen till ära fått en lanseringstrailer. Den finner du nedan.

Previous articleResident Evil: Village – hemma på landet!
Next articleKena: Bridge of Spirits – bilder från första timmen!

Kommentera