Nu är det bara ett par veckor kvar tills NHL 22 släpps. Att premiären närmar sig med stormsteg märks inte minst från EA själva som undan för undan avtäcker allt mer information om spelet. Häromdagen satte sig ett par av utvecklarna ned och diskuterade de olika spelmässiga förändringarna medan de visade 27 minuter gameplay från spelet. Videon finner du nedan.

NHL 22 är det första spelet i serien att släppas till denna generations konsoler. Konsolskiftet innebär ny spelmotor i form av svenska Frostbite som både ger bättre ljussättning, mer realistiska material och bättre fysik. Bland annat kommer klubban inte längre att kunna passera igenom andra objekt utan vara fullt ut fysiskt simulerad. Mumma för den som likt mig gillar realistisk hockey i sina TV-spel!

Previous articleeFootball 2022 är hopplöst underutvecklat…
Next articleScarlet Nexus nu på Game Pass!

Kommentera