Varje månad får den som prenumererar på Playsation Plus en handfull Playstation 4 och Playstation 5-spel ”gratis”. Ja, återigen. Det här med gratis är knepigt när det bara innebär att något är ”gratis för den som betalat månadsavgiften”. Oaktat så är månadens PlayStation Plus-spel något i hästväg.

Först ut är sprillans nya och aktuella Hell Let Loose som varit i early acess under en längre tid till PC men som nu släpps skarpt på PC och konsol. Spelet släpps den 5 oktober och kommer alltså redan på releasen att vara gratis för den med PlayStation Plus. Spelet är en realistisk WW2-shooter för upp till 100 spelare online och ja, det är lika mustigt som det låter. Själv har jag testat det ett par timmar till PC och gillar det skarpt. Något att se fram emot för den som gillar att trycka i andra världskrigets snåriga buskage med andra ord.

Andra spelet på listan är Mortal Kombat X, det senaste spelet i den beryktade – ja, närmast ökända serien. Om det är bra eller inte lämnar jag till andra som faktiskt gillar denna typ av spel att bedöma. Men oaktat så är det en relativt fräsch och populär speltitel som kan bjuda den sugna på många timmars underhållning.

Sista spelet är PGA Tour 21 från 2K-games. Deras sista PGA Tour-spel då licensen nu återigen har köpts av EA. Ett kompetent men knappast banbrytande golfspel som jag testat tidigare till PC men absolut kan tänka mig att spela ett par timmar av till konsol. Särskilt snyggt är det dock inte – så se upp om du är allergisk mot grafik som luktar Xbox 360.

Vad tycker du om månadens spel till Playstation Plus? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Previous articleScarlet Nexus nu på Game Pass!
Next articleWorld War 3 är tillbaka – och jag har spelat!

Kommentera