Saints Row (reboten) utannonserades som bekant under sommaren och mottagandet var relativt ljummet. Mången gamer ansåg att spelet verkade ha slagit ann en alltför seriös ton och därtill börjat slänga sig med diverse ”PK-doftande”- inslag så som stereotypiskt ”hippa” karaktärer av diverse olika hudfärger. För egen del avfärdade jag samtlig av denna kritik som trams. Spelet såg ut som en nystart för serien, en nystart som trots en något mer seriös ton föreföll såväl lekfull som narrativt intressant.

Något gameplay fick vi dock inte vid avtäckandet, och har så ej heller fått därefter – tills nu då. GameInformer har nämligen fått chansen att köra igenom två av spelets tidiga uppdrag, och nog är det Saints Row alltid. Klippet spanar du in nedan.

Previous articleNHL 22 – ett hockeyspel av den nya generationen!
Next articleCrysis 2 Remastered – ett spel ovärdigt av en nyutgåva..

Kommentera